Hypotheekadviseur - Fulltime - Leidschendam

Rotterdam

De Hypotheker Leidschendam

Kamperfoelie 16-18
2262 AE Leidschendam

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Leidschendam
De Hypotheker Leidschendam

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

 

Over De Hypotheker Leidschendam

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Leidschendam in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Henk Otgaar van De Hypotheker Leidschendam via telefoonnummer 070 - 317 72 75.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leidschendam

De Hypotheker Leidschendam

Kamperfoelie 16-18
2262 AE Leidschendam

Meer hypotheekadviseur vacatures