Hypotheekadviseur - Fulltime - Nijmegen

Rotterdam

De Hypotheker Nijmegen Centrum

St. Canisiussingel 36a
6511 TJ Nijmegen

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Nijmegen Centrum
De Hypotheker Nijmegen Centrum

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Heb je geen ervaring maar wel interesse om als hypotheekadviseur aan de slag te gaan? Dan zien we jouw sollicitatie ook graag tegemoet, zodat je ons kunt overtuigen van je geschiktheid.

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid of bereid om deze op korte termijn te behalen.

Over De Hypotheker Nijmegen

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Nijmegen in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Nijmegen!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Harold Hendriks van De Hypotheker Nijmegen via telefoonnummer 024 - 360 55 40.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Nijmegen Centrum

De Hypotheker Nijmegen Centrum

St. Canisiussingel 36a
6511 TJ Nijmegen

Meer hypotheekadviseur vacatures