Junior Commercieel assistent - 32-40 uur - Emmeloord

Rotterdam

De Hypotheker Emmeloord

Nagelerstraat 7 B
8301 XE Emmeloord

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Emmeloord
De Hypotheker Emmeloord

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Daarnaast werk je effectief en resultaatgericht. Je hebt bij voorkeur een economische en/of commerciële achtergrond en bent woonachtig in de Noordoostpolder. Daarnaast ben je gedreven en bereid om op korte termijn Wft diploma's te behalen. 
 

Over De Hypotheker Emmeloord

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Emmeloord in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als junior commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Emmeloord!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van junior commercieel assistent? Neem dan contact op met Klaas Westerdijk van De Hypotheker Emmeloord via telefoonnummer 0527-611111 of mail naar klaas.westerdijk@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Emmeloord

De Hypotheker Emmeloord

Nagelerstraat 7 B
8301 XE Emmeloord

Meer commercieel assistent vacatures