Junior Commercieel assistent - 32-40 uur - Houten

De Hypotheker Houten

De Hypotheker Houten

De Molen 6a
3994 DB Houten

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Houten
De Hypotheker Houten

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Daarnaast dragen wij bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ons opleidingsplan en persoonlijke begeleiding.  

Over De Hypotheker Houten

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Houten in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als junior commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Houten!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van Junior Commercieel assistent? Neem dan contact op met Ronald Hensen van De Hypotheker Houten via telefoonnummer 030-637 65 45 of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Houten

De Hypotheker Houten

De Molen 6a
3994 DB Houten

Meer commercieel assistent vacatures