Junior Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Woerden

De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig onafhankelijk hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker Woerden. Dat doe je proactief en nauwkeurig.

De Hypotheker Woerden
De Hypotheker Woerden

Dit ben jij:

Je bent collegiaal, klantgericht en jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Daarnaast ben je leergierig en commercieel ingesteld.
Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je.

Het is een pré wanneer je in het bezit bent van Wft diploma's maar dit is geen vereiste. Het behalen van diploma's voor de Wft-deskundigheid wordt door De Hypotheker Woerden gefaciliteerd, deze kunnen behaald worden gedurende het opleidingstraject.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Het is een pré wanneer je direct inzetbaar bent.  

Over De Hypotheker Woerden

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Woerden. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij in deze afwisselende functie als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Woerden!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van Junior Hypotheekadviseur bij De Hypotheker Woerden? Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Edgar Hollander via 0348 - 433 266 of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Meer hypotheekadviseur vacatures