junior Hypotheekadviseur - Fulltime - Dordrecht Centrum

Rotterdam

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Dordrecht Centrum
De Hypotheker Dordrecht Centrum

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring hebt in de financiële dienstverlening bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Het is een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die benodigd zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Over De Hypotheker Dordrecht Centrum

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Dordrecht Centrum in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Dordrecht Centrum!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Pieter Jan Dekker via pieter.jan.dekker@hypotheker.nl of 06-86310199. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Dordrecht Centrum

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Meer hypotheekadviseur vacatures