Junior Hypotheekadviseur - Fulltime - Nieuw-Vennep

Rotterdam

De Hypotheker Nieuw Vennep

Venneperhof 98
2151 AZ Nieuw Vennep

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Nieuw Vennep
De Hypotheker Nieuw Vennep

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring hebt in de financiële dienstverlening bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Daarnaast ben je van nature commercieel en leergierig ingesteld. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je.

Het is een pré wanneer je in het bezit bent van Wft diploma's maar dit is geen vereiste. Het behalen van diploma's voor de Wft-deskundigheid wordt door De Hypotheker Nieuw-Vennep gefaciliteerd, deze kunnen behaald worden gedurende het opleidingstraject.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Over De Hypotheker Nieuw-Vennep

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Nieuw-Vennep in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Nieuw-Vennep!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Edgar Hollander via 06-24600910. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Nieuw Vennep

De Hypotheker Nieuw Vennep

Venneperhof 98
2151 AZ Nieuw Vennep

Meer hypotheekadviseur vacatures