Junior Hypotheekadviseur - Fulltime - Oud-Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders. 

De Hypotheker Oud Beijerland
De Hypotheker Oud Beijerland

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Wil je als startende hypotheekadviseur aan de slag? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. 

Je bent in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. Daarnaast ben je (bij voorkeur) woonachtig in de regio.

Over De Hypotheker Oud-Beijerland

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Oud-Beijerland. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Oud-Beijerland!Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Oud-Beijerland? Ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Evert Markhorst van De Hypotheker Oud-Beijerland via telefoonnummer 0186 - 62 93 55 of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Oud Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Meer hypotheekadviseur vacatures