Junior Hypotheekadviseur - Fulltime - Utrecht Overvecht

Rotterdam

De Hypotheker Utrecht Overvecht

Pretoriadreef 1-2
3564 BX Utrecht

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Utrecht Overvecht
De Hypotheker Utrecht Overvecht

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid of bereid om deze op korte termijn te behalen.

Heb je naast je functie de ambitie om door te groeien? Deze mogelijkheden binnen de vestiging zijn bespreekbaar.   

Over De Hypotheker Utrecht Overvecht en De Hypotheker Amersfoort Centrum

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Utrecht Overvecht en De Hypotheker Amersfoort Centrum in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Utrecht Overvecht en De Hypotheker Amersfoort Centrum!

Let op: in deze functie zal je ingezet (kunnen) worden op twee vestigingen, namelijk De Hypotheker Utrecht Overvecht en De Hypotheker Amersfoort Centrum.  

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Utrecht Overvecht en De Hypotheker Amersfoort Centrum? Neem dan contact op met Hans de Heus via hans.deheus@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Utrecht Overvecht

De Hypotheker Utrecht Overvecht

Pretoriadreef 1-2
3564 BX Utrecht

Meer hypotheekadviseur vacatures