Hoe is het om te werken bij De Hypotheker?

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij De Hypotheker? We vertellen je graag meer over de werksfeer en onze normen en waarden.

80A9424 Small
De Hypotheker Caha Shoot 36

Werken bij een marktleider in een informele setting

Jazeker! Werken bij De Hypotheker betekent werken bij de marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Ons doel is om dat al onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven, nu én in de toekomst. Aan dat doel werken zo'n 800 medewerkers op onze 180 vestigingen door heel Nederland. De vestigingen worden ondersteund door ongeveer 80 medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Hoewel we dus een grote organisatie zijn, werken we in kleine teams, zowel op de vestigingen als op het hoofdkantoor. De werksfeer is hierdoor prettig en informeel en er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Lijkt het jou wat om te werken voor onze mooie organisatie? Lees dan snel verder.

Hypotheekadvies in Voorhout
Arrow

Werken in een klein team onder een grote naam

Op een vestiging van De Hypotheker werken betekent onderdeel zijn van Nederlands grootste organisatie voor onafhankelijk hypotheekadvies. Op de vestiging werk je echter in een klein team waar voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Werken op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie in Capelle aan den IJssel waarop alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Bij DHA zijn zo’n 80 enthousiaste medewerkers werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden.

80A0011 Small
Arrow
Lees meer over jouw droombaan

Onze collega's

Dit zeggen onze collega's over werken bij De Hypotheker

Zohra Wardak Digital Marketing Specialist De Hypotheker (1)
Jannie Dijkstra (1)
Arnold Swart2