Collega’s vertellen

Wie kan jou het beste vertellen hoe het is om te werken bij De Hypotheker? Jazeker, jouw potentiële collega’s!

J8a2228 Social Media
J8a2526 Social Media
Jannie Dijkstra (1)
Arrow

Jannie Dijkstra

Jannie Dijkstra (30) is sinds 2018 werkzaam als commercieel assistent bij De Hypotheker Drachten . “Het is erg leuk om voor zo’n groot merk te werken. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten en de diversiteit: er is geen dag hetzelfde.”

Arnold Swart

Arnold werkt al sinds 2010 bij De Hypotheker. Eerst als hypotheekadviseur en sinds enkele jaren ook als franchisenemer van De Hypotheker Amersfoort Noord. “De Hypotheker heeft een grote naamsbekendheid: het is bijna een begrip. Het is een grote organisatie en ik ben trots dat ik daarvoor mag werken.”

Arnold Swart1
Arrow
Marloes Veth Nieuw
Arrow

Marloes Veth

Marloes is al heel wat jaren werkzaam bij De Hypotheker. Eerst als commercieel assistent en inmiddels als hypotheekadviseur. "Al vanaf het begin vind ik het heel fijn om bij De Hypotheker te werken. De franchisenemer waar ik voor werkte stimuleerde mijn doorstroom enorm. Ik heb de groei meegemaakt van ons bedrijf en nu ben ik als hypotheekadviseur aan de slag. In plaats van een ondersteunende rol voor de adviseurs heb ik nu zelf die adviserende rol."

Lees meer over jouw droombaan