Onze dienstverlening

Wat is de werkwijze van De Hypotheker en hoe wordt De Hypotheker betaald? Bekijk onze Algemene voorwaarden, Vergelijkingskaart en Dienstenwijzer.

J8a2188 Social Media

Vergelijkingskaart

Wat is de werkwijze van De Hypotheker en hoe wordt De Hypotheker betaald? Wat doet De Hypotheker precies voor je en welke producten, diensten en services kun je bij ons verwachten? Antwoord op deze en andere vragen vind je in onze Algemene voorwaarden, ons Vergelijkingskaart en onze Dienstenwijzer. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Wat gaat advies en bemiddeling van De Hypotheker mij kosten?

open-item

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Daarover zijn we transparant en duidelijk. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Tijdens dit intakegesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen. De hypotheekadviseur informeert je vervolgens over de bijbehorende kosten voor de vervolgstappen. Voor ons advies en onze bemiddeling betaal je De Hypotheker eenmalig een bedrag. De hoogte van dit bedrag hangt af van het soort dienstverlening dat je kiest.

Veel hypotheekadviseurs zeggen onafhankelijk te zijn. Hoe weet ik of dat klopt?

open-item

Veel hypotheekadviseurs doen zaken met een paar verschillende geldverstrekkers. Zij noemen zich onafhankelijk, omdat zij niet aan één specifieke hypotheekverstrekker gebonden zijn.