Hypotheekadvies in Amsterdam bij De Hypotheker

Er zijn 8 resultaten.

Ga jij een huis kopen in Amsterdam?

Als je in Amsterdam een huis wilt kopen, dan staat je heel wat te wachten. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn eindeloos. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. En dan hebben we het nog niet eens over de zoektocht naar een geschikt huis.  De hypotheekadviseur van De Hypotheker geeft je graag een gedegen hypotheekadvies voor je nieuwe huis in Amsterdam.

Ben je starter en je wilt een nieuwbouwhuis kopen in Amsterdam?

Veel starters denken dat dit geen goede tijd is om een eerste woning te kopen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Zo is de woningmarkt een echte kopersmarkt, zeker voor starters. Daarnaast is de rente momenteel laag.

Denk ook aan borgstelling door ouders of door iemand anders. Hiermee is de kans groter dat je een hypotheek kunt verkrijgen. Onder strikte voorwaarden, en bij een zeer beperkt aantal hypotheekverstrekkers, is het ook mogelijk dat je ouders mede hoofdelijk aansprakelijk worden, voor een beperkte periode.

Schenkingen kunnen ook mogelijkheden bieden. De overheid heeft de schenkingsmogelijkheden verruimd, ook weer onder strikte voorwaarden, voor kinderen die hun eerste woning aankopen, dan wel een verbouwing wensen te realiseren.

Starterslening in Amsterdam biedt mogelijkheden. Vraag je hypotheekadviseur om advies.

Ben je starter en wil je een nieuwbouwwoning kopen? De Starterslening kan je mogelijkheden bieden. De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. In Amsterdam en directe omgeving lopen enkele op zichzelf staande startersleningen via woningcorporaties.

Je hypotheekadviseur in Amsterdam

De Hypotheker zit ook bij jou in de buurt! Op zoek naar hypotheekadvies in Amsterdam? Dan heb je keus uit verschillende vestigingen. Elke vestiging van De Hypotheker heeft minimaal één Erkend Hypotheekadviseur in dienst. Je bent daarom verzekerd van deskundig hypotheekadvies gedurende het gehele hypotheek traject. Natuurlijk komen alle risico's hierbij aan bod, de hypotheekadviseur stelt daar de beste oplossingen tegenover. Op deze manier weet je je verzekerd van een hypotheek die precies op jouw wensen is afgestemd, een prettig idee!

Advies over hypotheek oversluiten in Amsterdam

Wil je je hypotheek oversluiten? In Amsterdam vind je de hypotheekadviseur die je onafhankelijk advies biedt. Voor ons betekent dat: samen uitzoeken wélke hypotheek het beste bij jouw situatie past en daar zoeken wíj dan vervolgens het scherpste aanbod bij.

Advies nodig over een hypotheek voor je nieuwe huis in Amsterdam?

Heb je je droomhuis gevonden in Amsterdam? Of heb je vragen? Bezoek dan eens een hypotheekadviseur in Amsterdam. Je bent van harte welkom, we helpen je graag verder!

Mail je vraag