Wie zijn wij?

Roze Jazeker bank De Hypotheker

Pas bij De Hypotheker weet je het zeker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.


De Hypothekers Associatie B.V.

De Hypothekers Associatie B.V. is dé overkoepelende organisatie, waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Vanuit deze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de administratie, coördinatie en ondersteuning van alle vestigingen plaats door een team van ongeveer 90 medewerkers. 

Franchise

De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De ruim 170 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. Deze vestigingen geven onafhankelijk advies over je hypotheek: de verkrijgbare hypotheekvormen en de daaraan gekoppelde verzekeringen. Na advies te geven over de juiste hypotheek, verzorgen we vervolgens de offerte en de afsluiting van je hypotheek. De organisatie speelt een toonaangevende rol in deze markt en zorgt jaarlijks voor de realisatie van enkele miljarden euro's aan hypotheken. De Hypotheker is keurmerklid van de Nederlandse Franchise Vereniging 

De Hypotheker vergelijkt alle banken

Ons hypotheekadvies is volstrekt onafhankelijk. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. De Hypotheker dient uitsluitend jouw belangen. Daarom zitten we om de tafel met geldverstrekkers en staan we sterk in de onderhandelingen. Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze. We vergelijken alle banken. Ook jouw eigen bank. Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.Beoordeling door klanten

Wij vinden de mening van klanten over onze dienstverlening zeer belangrijk. Daarom werkt De Hypotheker samen met Advieskeuze.nl en Klantenvertellen.nl. Via deze websites kunnen onze klanten het hypotheekadvies van de vestigingen van De Hypotheker beoordelen.
Advieskeuze.nl is een onafhankelijk online platform waar bezoekers financiële dienstverleners met elkaar kunnen vergelijken. Klantenvertellen.nl is marktleider op het gebied van klantbeoordelingssystemen, zij richten zich op het verbeteren van de online reputatie van vestigingen door middel van het tonen van sterren en beoordelingen in Google Adwords.


Landelijk en lokaal

Het feit dat er een grote landelijke organisatie achter De Hypotheker staat, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het hypotheekadvies. Daarnaast profiteert de klant van de kennis die een hypotheekadviseur van De Hypotheker heeft van de lokale situatie. Dat kan vooral van groot belang zijn bij de afhandeling van alle formaliteiten rond het afsluiten van een hypotheek.

Adresgegevens centrale organisatie

De Hypothekers Associatie B.V.
Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

Klik voor routebeschrijving

Telefoon: (010) 242 88 11

Postbus 535
3000 AM Rotterdam

KVK: Rotterdam 24187850


Tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Neem een abonnement op onze nieuwsbrief. Je ontvangt elke twee weken per e-mail informatie over de ontwikkelingen op de woningmarkt, de huizenprijzen en rentestanden. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat je als (potentiële) huizenbezitter moet weten. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.

Aanmelden arrow_forward

Werken bij De Hypotheker

Ben je op zoek naar een interessante functie bij de grootste financiële dienstverlener van Nederland? Bekijk het volledige vacatureoverzicht. Hier vind je alle actuele vacatures.
Onze geschiedenis

De Hypothekers Associatie is voortgekomen uit Eurowoningen, een dochter van Blauwhoed in Rotterdam. Eurowoningen besteedde bij de verkoop van huizen veel aandacht aan hypotheekadvies. Men besloot bij de advisering gebruik te gaan maken van een speciaal computerprogramma wat aansloeg bij de klanten van Eurowoningen. Al snel werd deze service ook aangeboden aan andere potentiële huizenkopers.

Eerste onafhankelijke hypotheekwinkel

In 1985 opende de eerste vestiging in Zwolle, toen nog onder de naam 'Hypover'. De eerste onafhankelijke hypotheekwinkel van Nederland! Toen bleek dat de behoefte aan onafhankelijk hypotheekadvies groot was, besloot men eind 1985 tot de opzet van een landelijke keten van hypotheekspeciaalzaken en werd gekozen voor franchising. Na marktonderzoek werd gekozen voor de naam 'De Hypotheker'.


Toonaangevend sinds 1985

De Hypothekers Associatie B.V., de franchisegever en overkoepelende organisatie van de vestigingen van De Hypotheker, startte in 1985 met het landelijke netwerk. Eind 1986 telde De Hypotheker 12 franchisenemers, eind 1988 waren dat er 42 en momenteel is het netwerk uitgegroeid tot ruim 170 vestigingen in Nederland.

Meer dan 500.000 hypotheken

In totaal voeren de adviseurs van De Hypotheker rond de 100.000 adviesgesprekken per jaar en sluiten zij jaarlijks ongeveer 30.000 hypotheken af. De groei van de laatste jaren tekent zich duidelijk af, want inmiddels heeft De Hypotheker meer dan 500.000 hypotheken afgesloten.