Wie zijn wij?

Jazeker. De Hypotheker.

Sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, met 180 vestigingen door het hele land. Ons doel? Dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst. 

 

J8a2175 Social Media

Pas bij De Hypotheker weet je het zeker

Je (t)huis is je kostbaarste bezit. Het is één van de leukste, maar ook één van de grootste aankopen in je leven. Voordat je er echt van kunt genieten, wil je dus zeker weten dat je de hypotheek vindt die het beste bij je past. Daar helpen we je bij. Nu, maar ook tijdens de rest van je wooncarrière. We blijven je adviseren en begeleiden. Want het kan soms gunstig zijn je hypotheek aan te passen bij verandering in je persoonlijke situatie en/of geldende regelgeving.

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor advies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. Het belang van onze klanten staat altijd voorop. We geven je overzicht en inzicht, regelen alles en wijzen je de weg door de woningmarkt. Dit doen we onafhankelijk van geldverstrekkers, op één van onze 180 vestigingen bij jou in de buurt.

 

De Hypothekers Associatie B.V.

De Hypothekers Associatie B.V. is de overkoepelende organisatie, waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Vanuit deze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de administratie, coördinatie en ondersteuning van alle vestigingen plaats door een team van ongeveer 80 medewerkers. 

Adresgegevens centrale organisatie

De Hypothekers Associatie B.V.
Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

Telefoon: (010) 242 88 11

Postbus 535
3000 AM Rotterdam

KVK: Rotterdam 24187850

Franchise

De Hypothekers Associatie B.V. is een franchiseorganisatie op het gebied van hypotheekadvies. De 180 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. Deze vestigingen geven onafhankelijk advies over je hypotheek: de verkrijgbare hypotheekvormen en de daaraan gekoppelde verzekeringen. Na advies te geven over de juiste hypotheek, verzorgen we vervolgens de offerte en de afsluiting van je hypotheek. De organisatie speelt een toonaangevende rol in deze markt en zorgt jaarlijks voor de realisatie van enkele miljarden euro's aan hypotheken. De Hypotheker is keurmerklid van de Nederlandse Franchise Vereniging 

 

 

De Hypotheker vergelijkt alle banken

Ons hypotheekadvies is volstrekt onafhankelijk. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. De Hypotheker dient uitsluitend jouw belangen. Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze. We vergelijken alle banken, ook jouw eigen bank. Na vergelijking selecteren we samen met jou de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.

 

Tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Neem een abonnement op onze nieuwsbrief. Je ontvangt elke twee weken per e-mail informatie over de ontwikkelingen op de woningmarkt, de huizenprijzen en rentestanden. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat je als (potentiële) huizenbezitter moet weten. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden. 

Aanmelden nieuwsbrief

 

De Hypotheker Caha Shoot 15
Arrow

Werken bij De Hypotheker

Ben je op zoek naar een interessante functie bij de grootste financiële dienstverlener van Nederland? Bekijk het volledige vacatureoverzicht. Hier vind je alle actuele vacatures.

Onze geschiedenis

De Hypotheker is voortgekomen uit Eurowoningen, een dochter van Blauwhoed in Rotterdam. Eurowoningen besteedde bij de verkoop van huizen veel aandacht aan hypotheekadvies. Men besloot bij de advisering gebruik te gaan maken van een speciaal computerprogramma wat aansloeg bij de klanten van Eurowoningen. Al snel werd deze service ook aangeboden aan andere potentiële huizenkopers.

In 1985 opende de eerste vestiging in Zwolle, toen nog onder de naam 'Hypover'. De eerste onafhankelijke hypotheekwinkel van Nederland! Toen bleek dat de behoefte aan onafhankelijk hypotheekadvies groot was, besloot men eind 1985 tot de opzet van een landelijke keten van hypotheekspeciaalzaken en werd gekozen voor franchising. Na marktonderzoek werd gekozen voor de naam 'De Hypotheker'. Eind 1986 telde De Hypotheker 12 franchisenemers, eind 1988 waren dat er 42 en momenteel is het netwerk uitgegroeid tot zo'n 100 franchisenemers met 180 vestigingen door heel Nederland.