Vrijblijvend hypotheekgesprek met een hypotheekadviseur

Maak een afspraak op een vestiging bij jou in de buurt voor een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur.

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen

check

Inzicht in je financiële mogelijkheden

check

100% onafhankelijk hypotheekadvies

check

Telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging

Locatie vestiging

Zoek een vestiging bij jou in de buurt


Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Veelgestelde vragen

Dit vragen onze klanten ons vaak.

Hoe bereid je je voor op een hypotheekgesprek?

open-item

Heb je voor een eventuele hypotheek een afspraak gemaakt met één van onze hypotheekadviseurs of wil je dat gaan doen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je papieren of online documenten paraat hebt met betrekking tot je inkomen, het inkomen van je eventuele partner en je huidige maandelijkse lasten. Heb je op dit moment al een huis met een bijbehorende hypotheek? Dan is het ook verstandig om de WOZ-waarde van de woning en de hypotheekgegevens (zoals de resterende hypotheekschuld, het rentpercentage en de maandlasten van de hypotheek) bij je te hebben. Heb je nog niet direct alles inzichtelijk? Dan is dat bij een eerste vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur nog geen ramp. Wel heb je deze gegevens later nodig als je naar aanleiding van het eerste hypotheekgesprek daadwerkelijk besluit om van onze dienstverlening gebruik te gaan maken.

Wat kun je verwachten van een hypotheekadviseur?

open-item

Een eerste hypotheek adviesgesprek met een hypotheekadviseur van De Hypotheker is een gesprek waarbij de adviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doorneemt. Hij of zij begeleidt je gedurende het gehele proces van een hypotheek afsluiten. Meestal wordt er tijdens zo’n gesprek ook alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar een woning. Je kunt overigens vooraf ook altijd online alvast een berekening maken van je maximale hypotheek.

Wat kost een hypotheekgesprek?

open-item

Bij De Hypotheker vinden we het belangrijk dat je weet wat je aan ons moet betalen voor onze dienstverlening. Daar zijn we dan ook transparant en duidelijk over. Het eerste intakegesprek bij ons op de vestiging is een vrijblijvend hypotheekgesprek. De kosten voor dat gesprek komen dus geheel voor onze rekening. Als je vervolgens besluit om via De Hypotheker je daadwerkelijke hypotheek te gaan regelen, dan gelden er verschillende richtprijzen. Deze hangen af van jouw situatie en kunnen per vestiging verschillen.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

open-item

Nadat we je afspraakverzoek hebben ontvangen, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. Tijdens het telefoongesprek stellen we nog wat vragen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen en proberen we zo snel mogelijk een afspraak met je in te plannen. Wil je liever zelf direct een afspraak met ons inplannen? In dat geval kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via de link hieronder vind je het telefoonnummer van de vestiging bij jou in de buurt.