Alle woonsituaties

Wat je woonsituatie ook is, De Hypotheker helpt je graag verder.

 • Eerste huis kopen

  Spannend, het kopen van je eerste huis! Het leukste deel is het zoeken naar je droomhuis, maar waarmee moet je allemaal rekening houden voordat het écht van jou is?

  Lees meer arrow_forward
 • Volgende woning kopen

  Als je leven verandert, veranderen ook je woonwensen. Het is tijd voor je volgende huis. Misschien weet je niet meer precies hoe het zit rondom hypotheken. Er is waarschijnlijk veel veranderd.

  Lees meer arrow_forward
 • Hypotheek oversluiten

  Nu de rente nog historisch laag is, is dit misschien wel hét moment om je hypotheek over te sluiten. Wij vertellen je over alles wat er bij oversluiten komt kijken en bieden je een handige rekentool om te berekenen of en hoeveel je kunt besparen.

  Lees meer arrow_forward
 • Huis verbouwen

  Een verbouwing kan flink in de papieren lopen. Heb je dat bedrag niet op je spaarrekening? Ook dan zijn er gelukkig mogelijkheden. Zoals je hypotheek verhogen voor verbouwing of een extra hypotheek opnemen.

  Lees meer arrow_forward
 • Huis verduurzamen

  Je huis verduurzamen is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Wij adviseren je graag over de financiële mogelijkheden.

  Lees meer arrow_forward
 • Hypotheek voor ondernemers/zzp'ers

  Steeds meer Nederlanders gaan als zelfstandig ondernemer aan de slag. Als zelfstandige wisselen je inkomsten soms per maand. Hoe zit dat met hypotheken voor zzp'ers en andere ondernemers?

  Lees meer arrow_forward
 • Huidige woning of hypotheek aanpassen

  Je woont al jaren met plezier in je koophuis en wilt daar niet weg. Toch kan het handig zijn om nog eens goed naar je hypotheek te kijken. Want net als je huis, heeft ook je hypotheek onderhoud nodig om passend te blijven.

  Lees meer arrow_forward
 • Samen een huis kopen

  Ga je samen een huis kopen? Dan is dat een grote stap en niet alleen voor jullie relatie. Wat er verandert op het gebied van jullie hypotheek en financiën is deels afhankelijk van de door jullie gekozen samenlevingsvorm.

  Lees meer arrow_forward
 • Uit elkaar gaan/scheiden

  Als je gaat scheiden, heb je genoeg aan je hoofd. Los van emotionele beslissingen, moet je veel praktische knopen doorhakken. Een koophuis met een hypotheek maakt de situatie vaak nog ingewikkelder.

  Lees meer arrow_forward
 • Hypotheek voor senioren

  Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent.

  Lees meer arrow_forward
 • Mortgages for expats

  Are you currently (or planning to be) employed in the Netherlands and are you considering buying a house in the Netherlands? De Hypotheker can inform you about the possibilities and help you with the process of getting a mortgage.

  Read more arrow_forward