De Hypotheker in de media

Bekijk onze laatste persberichten en andere items waarmee wij in het nieuws zijn gekomen.

In de media

BNR Radio: neuzen moeten dezelfde kant op qua duurzaamheid (25-10-2018)

Er is nog te veel onduidelijkheid over de mogelijkheden om extra te lenen voor het verduurzamen van je huis. Onze Algemeen Directeur Wyztejan de Jong heeft de oproep gedaan dat alle belanghebbende partijen met elkaar rond de tafel gaan om een fundamenteel en breed gedragen beleid tot stand te brengen. 

NU.nl: Hypotheek rente stijgt licht in 2019 (28-09-2018)

In dit artikel vertelt Commercieel directeur Twan Cats over een mogelijke stijging van de hypotheekrente: "Als de vooruitzichten van groei en inflatie aanhouden, stopt de ECB haar opkoopprogramma per 1 januari, waardoor wij een lichte stijging van de langlopende rente verwachten eind 2019."

Amweb: De Hypotheker: ‘Kabinet laat starter in kou staan’ (19-09-2018)

In dit artikel geeft onze Algemeen Directeur een reactie op de woningmarktplannen van het kabinet. Het is een gemiste kans dat het kabinet geen extra maatregelen neemt om de positie van jonge kopers te verbeteren. Het streven om aardgas in woningen te vervangen door andere energiebronnen is mooi, maar zijn er nog veel drempels voor huizenkopers.  

Infinance: Nieuwe vestigingen De Hypotheker (28-08-2018)


Ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt, zien we bij De Hypotheker een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. Als gevolg hiervan openden we in een korte periode meerdere nieuwe vestigingen. Wytzejan de Jong vertelt erover in dit artikel op Infinance.nl.

Oudere mediaberichten

Contact opnemen?

Voor persvragen of een interviewverzoek, kun je contact opnemen met onze persafdeling.

Carina Kloet: 010 242 8811

E-mail: pers@hypotheker.nl