De Hypotheker in de media

Bekijk onze laatste persberichten en andere items waarmee wij in het nieuws zijn gekomen.

Persberichten

Overbieden op woningmarkt vaker regel dan uitzondering (30-8-2019)

Uit een landelijke peiling die De Hypotheker onder een groot aantal vestigingen heeft verricht, blijkt dat de helft van de ondervraagde franchisenemers aangeeft dat hun klanten regelmatig moeten overbieden. Voor ruim een kwart van deze franchisenemers is dit zelfs meestal tot altijd het geval. Dit betekent dat een steeds grotere groep huizenkopers het verschil uit eigen middelen moet financieren, maar dat is lang niet voor iedereen weggelegd.

Slechts zes procent huizenaanbod beschikbaar voor alleenstaande met modaal inkomen 
(23-8-2019)

Het is voor huizenkopers met een modaal inkomen vrijwel onmogelijk een woning te vinden. Vooral voor alleenstaanden met een modaal inkomen is het aantal betaalbare woningen zeer gering. Slechts zes procent van het complete huizenaanbod is nu beschikbaar voor deze inkomensgroep.

Twan Cats vertrekt als Commercieel Directeur bij De Hypotheker 
(20-8-2019)

Twan Cats vertrekt per 1 september 2019 als Commercieel Directeur bij De Hypothekers Associatie, onderdeel van Blauwtrust Groep. Cats is zeven jaar werkzaam geweest binnen Blauwtrust Groep, waarvan de laatste vijf jaar als Commercieel Directeur bij De Hypotheker.

Meer gemak bij hypotheekaanvraag met pilot De Hypotheker, Argenta en Aegon 
(8-8-2019) 

De Hypotheker start samen met geldverstrekkers Argenta en Aegon een proef waarmee zij hun klanten meer gemak en voorspelbaarheid gaan bieden rondom het aanvragen van de hypotheek. In de pilot kunnen klanten zelf documenten voor een hypotheekaanvraag verzamelen via de app van Ockto. 

Hypotheek Index: Steeds meer senioren roeren zich op woningmarkt 
(8-7-2019)

Steeds meer senioren gebruiken de overwaarde op hun huidige woning door een nieuwe woning te kopen. Hierdoor kunnen zij vaak profiteren van lagere maandlasten. In het tweede kwartaal van 2019 kochten 10,6 procent meer 55-plussers een nieuw huis in vergelijking met het eerste kwartaal van dit jaar. 

Oudere persberichten


De Hypotheker in de media

Directeur Michel van den Akker op BNR Nieuwsradio over 30-jaars rente (30 augustus 2019)

Nu de hypotheekrente een ware duikvlucht doormaakt, kiezen we er massaal voor om onze hypotheekrente zo lang mogelijk vast te zetten. Onze directeur vertelde erover op BNR Nieuwsradio. Beluister het fragment.

Adviseur Taco Bergsma in een video van De Telegraaf over studieschuld
(27 augustus 2019)

Taco Bergsma vertelt in deze video op Telegraaf.nl wat een studieschuld betekent voor je hypotheekaanvraag. Bekijk de video.

Ons persbericht over het woningaanbod voor modale inkomens in verschillende media (23 augustus)

We stuurden een persbericht uit over het feit dat slechts zes procent van het woningaanbod bereikbaar is voor mensen met een modaal inkomen. Dit bericht werd door veel verschillende media opgepakt, waaronder RTL Nieuws, het AD en Nu.nl.


Oudere vermeldingen in de media
Contact opnemen?

Voor persvragen of een interviewverzoek, kun je contact opnemen met onze persafdeling.

Carina Kloet: 010 242 89 22

E-mail: pers@hypotheker.nl