Rentebarometer: verwachting voor de hypotheekrente

Wil jij alles weten over de verwachte hypotheekrentes? Onze experts vertellen jou wat zij voorspellen voor de kortlopende en langlopende rentes.

Langlopende hypotheekrente

Langlopende rentetarieven zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de kapitaalmarkt. Hier spelen dus de verwachtingen over de economie, de inflatie en politieke ontwikkelingen een belangrijke rol. 

Onze experts aan het woord:
 
Philip Bokeloh (ABN AMRO) 
Rachelle Rijk (Obvion) 
Dimitry Fleming (ING)
1,05 %
Momenteel
Stijgend
Prognose

Kortlopende hypotheekrente

Kortlopende rentetarieven (variabel, 1 jaar vast) worden bepaald door de ontwikkelingen op de geldmarkt en dus door het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB). 

Onze experts aan het woord:  
Philip Bokeloh (ABN AMRO) 
Rachelle Rijk (Obvion) 
Dimitry Fleming (ING)

0,75 %
Momenteel
Stijgend
Prognose

Actuele rentestanden per e-mail ontvangen?

Neem een gratis rentestandenabonnement. Je ontvangt wekelijks per e-mail een overzicht van de actuele rentestanden met daarbij de Rentebarometer, waarop je direct de trends en prognoses voor de rentestanden kan aflezen. Gebruik de actuele hypotheekrente als achtergrondinformatie bij het afsluiten van je hypotheek, of om te checken of je bestaande hypotheek nog wel up-to-date is. 

Aanmelden arrow_forward

 

Overig huizenmarkt nieuws per e-mail ontvangen?

Neem een abonnement op onze nieuwsbrief. Je ontvangt elke twee weken per e-mail informatie over de ontwikkelingen op de woningmarkt, de huizenprijzen en rentestanden. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat je als (potentiële) huizenbezitter moet weten. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.

Aanmelden arrow_forward

Profiteren van de lage rentes

Wil je profiteren van één van deze historisch lage rentes? Zoek dan een vestiging bij jou in de buurt en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zoek vestiging arrow_forward