Hypotheekadvies in Haarlem bij De Hypotheker

Er zijn 3 resultaten.

Ga jij een huis kopen in Haarlem?

Als je in Haarlem een huis wilt kopen, dan staat je heel wat te wachten. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn eindeloos. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. En dan hebben we het nog niet eens over de zoektocht naar een geschikt huis. De hypotheekadviseur van De Hypotheker Haarlem adviseert je graag over een passende hypotheek voor je nieuwe huis in Haarlem.

Je hypotheekadviseur in Haarlem

De Hypotheker zit ook bij jou in de buurt! Op zoek naar hypotheekadvies in Haarlem? Dan heb je keus uit drie vestigingen: De Hypotheker Haarlem Centrum, De Hypotheker Haarlem Noord of De Hypotheker Haarlem Zuid. Bij De Hypotheker ben je verzekerd van deskundig hypotheekadvies gedurende het gehele hypotheektraject.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheker is volledig onafhankelijk en kan ruim 40 verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken. Daarom weet je zeker dat je altijd de hypotheek krijgt die het beste bij jou past. Nu en in de toekomst. We kiezen uit ons grote aanbod de hypotheek die aansluit bij jouw situatie en wensen.

Waarom De Hypotheker Haarlem?

  • De Hypotheker bestaat sinds 1985 en heeft dus al 35 jaar ervaring in het bieden van erkend hypotheekadvies.
  • Wij vergelijken meer dan 40 aanbieders en kiezen de beste voor jouw persoonlijke situatie.
  • Wij zijn duidelijk en transparant. Van te voren stellen we je op de hoogte van onze tarieven en wat je verder van ons kunt verwachten.
  • Het eerste gesprek is kosteloos. Maak dus snel een afspraak!


Aankoopbegeleiding bij De Hypotheker in Haarlem

Bij de aanschaf van een nieuwe woning komt veel meer kijken dan het vinden van het gewenste huis en een passende hypotheek. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf je aankoopstrategie te bepalen, te onderhandelen over de prijs en de koopakte te controleren (om een paar voorbeelden te noemen), maar dan moet je wel zeker van je zaak zijn. Je kunt er ook voor kiezen een aankoopopdracht te geven tegen het standaardtarief van om en nabij de 2 procent. Maar dan kom je voor een woning van 250.000 euro al snel op 5.000 euro te zitten. En dat is veel geld. Onnodig veel geld.

Daarom kun je bij De Hypotheker Haarlem terecht voor aankoopbegeleiding. Wij hebben samen met een makelaar een mooie actie opgezet. Voor een aantrekkelijk bedrag begeleidt een makelaar je tijdens het hele aankoopproces. Informeer op de vestiging naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak