Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.982 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Anna

Tijdens het hele proces van het verkrijgen van de hypotheek heb ik me echt "ontzorgd" gevoeld en gaven ze mij alle reden tot vertrouwen in hun deskundigheid. Ik kreeg goed onderbouwde adviezen met duidelijke uitleg en met vragen kon je altijd bij ze terecht. Het contact met Michal en Alexandra verliep prettig en ze zijn erg goed bereikbaar. Al met al erg tevreden over hun dienstverlening!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Anna
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Tobias

Goed advies met begrip van mijn wensen. Proactief en vlotte communicatie

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Tobias
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Rini

Goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd gekregen

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Rini
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

dyon

zeer gedreven en goede kennis van zaken. Al jarenlang een zeer betrouwbare sparringspartner

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

dyon
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

HN

Legt alles goed en duidelijk uit, neemt tijd voor de cliënten

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

HN
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Maxime

Mark kijkt stap voor stap met je mee en geeft je het juiste advies. Nu ben ik gelukkig met mijn eerste eigen appartementje in Den Haag.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Maxime
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Bas

Super fijne dienstverlening, altijd bereikbaar voor hulp en duidelijk!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Bas
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Peter

Het advies is op een heel open manier en in overleg tot stand gekomen. Daarnaast kreeg ik goede adviezen. En dat alles op heel korte termijn vlak voor de Kerstdagen. Een manier van werken die vertrouwen geeft.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 mrt. 2024

Naam

Peter