Ik ga mijn eerste huis kopen

"Wij willen een eigen huis kopen. Wat zijn onze mogelijkheden?"

Bereken hier je maximale hypotheek

Jouw hypotheek, op jouw manier

Bij ons bepaal je zelf hoe je jouw hypotheek regelt. Wil je zelf online en voordelig aan de slag? Of heb je liever extra hulp van één van onze 400 ervaren adviseurs? Je sluit bij ons je hypotheek af op jouw manier.

Een huis kopen met een studieschuld

Een woning kopen met een studieschuld? Het kan! Bij berekening van het maximale leenbedrag van je hypotheek wordt rekening gehouden met de rente -en aflossingsbetalingen van je studieschuld. Zo weet je zeker dat je altijd je maandlasten kan betalen en ga je geen onverantwoorde lening aan. 

Meer weten? Lees alles over een hypotheek afsluiten met een studieschuld

;

Dit vragen klanten ons vaak

 • Kan ik met een BKR-registratie een hypotheek afsluiten en een huis kopen?

  Welke invloed heeft een BKR-registratie op het verkrijgen van een hypotheek en het kopen van een huis? Wanneer sta je eigenlijk geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)?

  Lees meer arrow_forward
 • Ik heb geen vast contract. Kan ik nu wel een hypotheek afsluiten?

  Wat is er mogelijk? En waar moet je op letten? We zetten verschillende zaken op een rij, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

  Lees meer arrow_forward
 • Wat gaat advies en bemiddeling van De Hypotheker mij kosten?

  Het eerste gesprek is voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Tijdens dit intakegesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen.

  Lees meer arrow_forward