Contact


Neem contact op met een hypotheekadviseur

We zijn op meer dan 170 plaatsen in Nederland te vinden.

Zoek een vestiging arrow_forward


Heb je een vraag of opmerking?

Met al jouw vragen of opmerkingen rondom hypotheken of onze dienstverlening kun je terecht op de chat op onze website. Via de chat beantwoorden gecertificeerde hypotheekadviseurs jouw vragen. Er verschijnt vanzelf een chatvenster wanneer er een adviseur beschikbaar is. De openingstijden van de chat zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 en op zondag van 9:00 tot 22:00.

Als er geen adviseur beschikbaar is, kun je altijd een vraag stellen via de 'Mail je vraag' button hieronder. Onze adviseurs pakken deze vragen op gedurende genoemde tijdstippen en reageren zo snel mogelijk. Wil je teruggebeld worden, vermeld dan ook je telefoonnummer in de e-mail.

Mail je vraag arrow_forward


Volg ons op social media

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op verschillende social mediakanalen, waar je ons kunt volgen of ons een vraag kunt stellen.
            




Tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Neem een abonnement op onze nieuwsbrief. Je ontvangt elke twee weken per e-mail informatie over de ontwikkelingen op de woningmarkt, de huizenprijzen en rentestanden. Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat je als (potentiële) huizenbezitter moet weten. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.

Aanmelden arrow_forward


Actuele rentestanden per e-mail ontvangen?

Neem een gratis rentestandenabonnement. Je ontvangt wekelijks per e-mail een overzicht van de actuele rentestanden met daarbij de Rentebarometer, waarop je direct de trends en prognoses voor de rentestanden kan aflezen. Gebruik de actuele hypotheekrente als achtergrondinformatie bij het afsluiten van je hypotheek, of om te checken of je bestaande hypotheek nog wel up-to-date is.

Aanmelden arrow_forward


Klacht indienen?

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over de dienstverlening van De Hypotheker. Heb je een klacht, laat het ons weten. We proberen dan samen tot een oplossing te komen. 

Klacht indienen arrow_forward


Leuke foto van blije mensen