Regel je verzekeringen eenvoudig via De Hypotheker

En maak gebruik van de Woongarant app

Je huis is in veel opzichten een kostbaar bezit. Daarom is het belangrijk dat je het goed verzekert tegen alle mogelijke risico’s. Wist je dat je via De Hypotheker ook je woonverzekeringen kunt afsluiten?

All In Woonpakket

De Hypotheker werkt exclusief samen met Woongarant, een maatschappij voor woonverzekeringen die garant staat voor onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Woongarant biedt alles op het gebied van woonverzekeringen, maar ook bijvoorbeeld autoverzekeringen en reisverzekeringen.

Eén handig pakket aan woonverzekeringen, zodat je als huiseigenaar verzekerd bent voor alle mogelijke risico's? Ook dat kan, met het All In Woonpakket. Dit pakket staat uit een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering en optioneel een rechtsbijstandsverzekering. Bij dit pakket heb je geen eigen risico en de meest uitgebreide dekking. Ook biedt dit pakket een 24-uurs schadeservice. 

Handige app

Woongarant heeft sinds kort een handige app, waarmee je eenvoudig je verzekeringen kunt inzien, wijzigingen kunt doorgeven en je schade kunt melden. Daarnaast kun je jouw vestiging van De Hypotheker selecteren en zo direct verzekeringsstukken uploaden naar je adviseur. De app is te downloaden in de Appstore en Playstore onder de naam Woongarant.