Hypotheekadviseur - Fulltime - Heerhugowaard

Rotterdam

De Hypotheker Heerhugowaard

Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

De hypotheker is Nederlands grootste onafhankelijke organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis en we groeien nog steeds.
Daarom is De Hypotheker in Heerhugowaard op zoek naar een bevlogen Hypotheekadviseur! In deze veelzijdige functie inventariseer en analyseer je dagelijks de behoefte van de klant en weet je deze te vertalen naar een passend hypotheekadvies. Je gaat servicegericht, deskundig en nauwkeurig te werk en handelt administratieve werkzaamheden foutloos af. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Heerhugowaard
De Hypotheker Heerhugowaard

Dit ben jij:

Jij hebt een proactieve en klantgerichte persoonlijkheid, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vind het leuk om complexe vraagstukken begrijpelijk te maken voor de klant en je kan je helemaal in de situatie van de klant inleven. Je hebt ruime ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 


Over De Hypotheker Heerhugowaard

Wij zijn De Hypotheker Heerhugowaard, een vestiging vol enthousiaste professionals die dagelijks mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit van hun leven; hun (t)huis. Wil jij ons gezellige team komen versterken en herken je jezelf in deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct bij De Hypotheker in Heerhugowaard.


Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Barry Bronkers van De Hypotheker Heerhugowaard via barry.bronkers@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Heerhugowaard

De Hypotheker Heerhugowaard

Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard

Meer hypotheekadviseur vacatures