Junior Hypotheekadviseur - Fulltime - Den Haag Leyweg

Rotterdam

De Hypotheker Den Haag Leyweg

Hengelolaan 175D
2545 JE Den Haag

Werken als junior hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Den Haag Leyweg
De Hypotheker Den Haag Leyweg

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, dan past dit beroep perfect bij je. Je bent een harde werker, ambitieus en zet alles op alles om het vak van hypotheekadviseur bij De Hypotheker je eigen te maken. Je bent in het bezit van de vereiste diploma’s die nodig zijn om te mogen adviseren. Heb je deze niet? Dan ben jij bereid hier hard voor te leren om deze op korte termijn te halen. Met ons opleidingsplan helpen wij jou in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over De Hypotheker Den Haag Leyweg

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Den Haag Leyweg in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Den Haag Leyweg!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur en ben je 40 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Kees Steijger van De Hypotheker Den Haag Leyweg via kees.steijger@hypotheker.nl.   

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Den Haag Leyweg

De Hypotheker Den Haag Leyweg

Hengelolaan 175D
2545 JE Den Haag

Meer hypotheekadviseur vacatures