Telefonist/Receptionist - 4-8 uur - Oud Beijerland

Rotterdam

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Werken als Telefonist/Receptionist bij De Hypotheker? Jazeker!

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis. In 30 jaar tijd hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun (t)huis. De Hypotheker is volledig onafhankelijk: wij dienen uitsluitend de belangen van onze klanten. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. Net zo lang tot we de optimale hypotheek hebben gevonden, tegen de scherpste prijs. En we regelen alles.

De Hypotheker Oud Beijerland
De Hypotheker Oud Beijerland

Dit ben jij

Op dit moment zoeken wij voor de zaterdag een telefonist/receptionist voor 4-8 uur. Als telefonist/receptionist ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en telefonisch te woord staan van klanten. Je plant en ondersteunt de advieswerkzaamheden en verzorgt de administratie. Tevens ben je er verantwoordelijk voor dat de vestiging er netjes uit ziet. Je werkt samen met de commercieel assistenten en adviseurs.

Jouw verhaal

Je opleiding ligt op minimaal MBO niveau. Je hebt commercieel inzicht en je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken. Daarnaast ben je klantvriendelijk, flexibel, representatief en heb je een zelfstandige instelling. Kandidaten met affiniteit in onze branche genieten de voorkeur. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze functie? Ben je beschikbaar op de zaterdag? Neem dan contact op met De Hypotheker Oud Beijerland via telefoonnummer 0186 - 62 93 55

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Oud Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Meer hypotheekadviseur vacatures