Begrippenlijst

In de begrippenlijst vind je uitleg over moeilijke begrippen rondom hypotheken en andere financiële onderwerpen.

Wat gaat advies en bemiddeling van De Hypotheker mij kosten?

Je eerste gesprek bij De Hypotheker

Het eerste gesprek is voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Tijdens dit intakegesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen.

De hypotheekadviseur informeert je vervolgens over de bijbehorende kosten voor de vervolgstappen. Voor ons advies en onze bemiddeling betaal je De Hypotheker eenmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en verrekend in je maandlasten.

Richtbedragen van onze dienstverlening

Voor ons hypotheekadvies en onze bemiddeling betaal je bij De Hypotheker gemiddeld een bedrag van 2.990,- euro. Afhankelijk van je exacte vraag en je persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. De adviseur informeert je tijdig op welk moment je met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.

 

Richtprijzen  
Intakegesprek Op kosten van De Hypotheker
Advies € 1.495
Bemiddeling hypotheek € 1.145
Bemiddeling overlijdensrisicoverzekering € 350

 

Beloningsbeleid De Hypotheker

De Hypotheker stelt het belang van haar klanten centraal en hanteert daarom een beloningsbeleid dat ervoor zorgt dat klanten zorgvuldig worden behandeld. Dit betekent onder andere dat De Hypotheker een beheerst beloningsbeleid voert voor alle medewerkers. De Hypothekers Associatie BV, het hoofdkantoor, toetst periodiek of dit beleid wordt nageleefd. Mocht er aanleiding bestaan, dan wordt het beleid aangepast.
De variabele beloning van onze medewerkers is beperkt. Zo worden medewerkers beoordeeld op basis van: kwantitatieve en kwalitatieve componenten en op korte en lange termijn doelstellingen.

Meer weten? Lees meer over de werkwijze van De Hypotheker.

Op jezelf wonen. Ga je een huis huren of kopen?

De Hypotheker wijst je de weg in het doolhof van hypotheken en regelt alles rond je eerste hypotheek.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak