Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.694 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Diederik

Wij zijn top geholpen door Klaas. Alles is duidelijk en helder uitgelegd.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Diederik
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Brian van Damme

Heel fijn geholpen door Cristian Uil. Hij heeft mijn partner en mijzelf over alle mogelijkheden geïnformeerd. Hij luisterde eerst naar onze casus en heeft daarmee een passend advies gegeven. Ook in het traject tijdens de aanvraag heeft hij ons in alles zeer goed geholpen en hij heeft de aanvraag een stuk makkelijker voor ons gemaakt. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor zijn hulp.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Brian van Damme
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Rob

Super goed op de hoogte van alles, zeer klantvriendelijk

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Rob
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Jacques

Communiceerde zorgvuldig en reageert snel. Nam verder zorgen weg en kon goede inschatting maken.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Jacques
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Sven

Ik kon snel terecht, werd proactief geïnformeerd van de status en ontving snelle reactie op elke vraag die ik stelde.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Sven
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

E.C

Goed geholpen door Marcel en daar waar nodig was door Dorien. Alles was in minder dan 2 weken geregeld. Van verstrekken van stukken tot en met totale akkoord. Zeer flexibel in communicatie en je kon altijd terecht telefonisch voor advies.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

E.C
2

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 jun. 2024

Naam

Anoniem

Ze geven aan op de website dat je een vrijblijvend oriëntatie gesprek kan aanvragen. Echter vragen ze om ontzettend veel privacy gevoelige informatie te uploaden naar hun website. Geef je aan dit niet te willen doen maar wel de informatie via de telefoon te hebben doorgegeven, cancellen ze het gesprek zeer kinderachtig met de woorden: "Ik begrijp je reactie, okido…..dan moet ik de afspraak annuleren. Succes." Niet erg klantvriendelijk natuurlijk. Ik zou niemand aanraden hier naar toe te gaan voor iets belangrijks als je hypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 jun. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 jun. 2024

Naam

Jan en Somaya

Nu voor 2e keer bij Joyce geweest voor advies en de aanvraag voor onze hypotheek. Joyce is een kundige, betrokken en flexibele adviseur die meedenkt en er samen met haar even professionele en meedenkende collega Nicolle voor zorgt dat je alles los kan laten. Bekenden die op aanraden van ons ook naar Joyce zijn gegaan voor advies delen dezelfde ervaring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 jun. 2024

Naam

Jan en Somaya