Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.925 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 feb. 2024

Naam

Sven

Super fijne mensen die je goed helpen met de juiste keuzes

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 feb. 2024

Naam

Sven
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 feb. 2024

Naam

Mk

Zeer goede service en klantvriendelijkheid. Alles is duidelijk en netjes verzorgd bij de aankoop van onze nieuwe woning.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 feb. 2024

Naam

Mk
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 feb. 2024

Naam

Sander

Fijn gesprek, en goed advies voor onze situatie. Snelle reacties van iedereen op vragen, en uitermate vriendelijk geholpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 feb. 2024

Naam

Sander
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Stefan

Nam veel werk en zorgen uit handen. Heeft veel ervaring en kennis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Stefan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Klaas

Was allemaal goed gegaan en goed geregeld,mooi makkelijk werken met een klanten portaal

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Klaas
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

anoniem

Klaas heeft ons door het hele proces begeleid en meegenomen door de stappen. Op deze manier wisten wij wat er van ons verwacht werd en hadden we een gerust gevoel

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Yaron Mertens

goed en compleet advies gekregen, zowel op gebied van hypotheek als verzekeringen. Flexibele houding maakte afspreken makkelijk zodat we binnen de deadline een definitieve hypotheekofferte hadden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Yaron Mertens
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Frank

Duidelijk uitleg wat wel en niet kan. Met als positief resultaat in je wensen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Frank