Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.925 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Sander

We werden goed geholpen door Richard hij was duidelijk met de uitleg van bepaalde dingen vertaalde sommige woorden en zinnen zodat wij het ook begrepen kon alles vragen zelfs telefonisch en werd direct op terug gereageerd geen op of aanmerkingen aan! Uitstekend.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Sander
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

E

Zeer kundig advies Heel tevreden over de afwikkeling van de hypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

E
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Alex

Ik kreeg goed advies. De uitleg over de documenten was makkelijk te begrijpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Alex
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 feb. 2024

Naam

Anita

Zeer goede begeleiding, deskundig persoonlijk advies, korte lijntjes, snel en prettig in de omgang. Rene en Lauren zijn top. Ik zou ze iedereen aanraden!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 feb. 2024

Naam

Anita
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 feb. 2024

Naam

Anoniem

We zijn erg goed geholpen door zowel de hypotheekadviseur als de assistente. Ze nemen de tijd voor je, geven snel antwoord op vragen en zijn behulpzaam. Ze hebben goed advies gegeven.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 feb. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 feb. 2024

Naam

MD

Prettig contact, enthousiast, vriendelijk en snel reagerend op vragen. Goed bereikbaar, snel mogelijkheid om een afspraak te kunnen maken op korte termijn. Kennis van zaken, duidelijk, doet wat hij belooft. Overigens geldt dit ook voor de medewerkers van het kantoor. Je wordt teruggebeld, boodschappen worden doorgegeven.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 feb. 2024

Naam

MD
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 feb. 2024

Naam

Henriette

Mark heeft alles duidelijk uitgelegd. Indien nodig n paar x Vriendelijk, behulpzaam Alles online daar ik in het buitenland zit. Digibeet als ik ben, geduldig , stap voor stap gedaan en het is toch gelukt! Blij mee.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 feb. 2024

Naam

Henriette
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 feb. 2024

Naam

E. Vrielink

Ik ben ontzettend tevreden over de adviezen van Marco. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bekijken. Zelfs buiten reguliere werktijden was hij te benaderen. Ook heel tevreden over de contacten met de andere mensen die werkzaam zijn bij het kantoor. Mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staat voor mij al vast dat ik weer de Hypotheker in Almelo benader.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 feb. 2024

Naam

E. Vrielink