Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.925 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

Demi

Denk goed mee, reageert snel, geeft heldere informatie, prettige communicatie.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

Demi
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

Caroline

Deskundig, geduldig. Legde alles heel goed uit, ging verschillende mogelijkheden verkennen, proactief.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

Caroline
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

D.J.M

Jurrian is vriendelijk, deskundig, werkt snel en geeft duidelijke uitleg. Hij wist al onze vragen te beantwoorden en heeft onze situatie goed bekeken voordat hij een voorstel deed. Behalve alleen de hypotheek heeft hij ons ook geholpen met de verzekeringen en andere zaken die belangrijk voor ons zijn met betrekking tot ons woonplezier. Niets was teveel, hij neemt je alles uit handen en komt overal op terug! Echt een ontzettende aanrader.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

D.J.M
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

Dick

Wij waren niet zo thuis in die materie maar zij hebben ons tot in depuntjes zeker doorAngela geholpen daarvoor dank

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

Dick
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

I.W.

Goede bereikbaarheid, helpt met alle vragen en stelt gerust waar nodig.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

I.W.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

Richard

Erg goed geholpen met gedegen advies, vriendelijk en helder

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

Richard
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 feb. 2024

Naam

Hidde

Zeer adequaat en helder advies. Martin is een fijne adviseur!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 feb. 2024

Naam

Hidde
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Leonie

Kennis van zaken, hartelijk, to the point en met humor. Ik hou er van !

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Leonie