Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

Jan

Duidelijke en informatieve toelichting op de door ons gewenste hypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

Jan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

Hilde

Heel goed en snel geholpen door Barry. Hij was altijd goed bereikbaar voor ons. Ook heeft hij heeft alles heel geduldig uitgelegd zodat we ook begrijpen wat goede keuzes zijn voor ons.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

Hilde
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

Rob

Barry is erg deskundig en heeft toch een persoonlijke klik, dit is de 2e keer dat we met hem een hypotheek af hebben gesloten en wederom een perfecte samenwerking

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

Rob
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

Alexis

I had a positive experience working with Arnoud Jonker. He was friendly and professional throughout the process. His explanations were clear, and he was always reachable when I had questions. I am grateful for his help and would recommend his services to anyone in need of a mortgage/financial advisor.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

Alexis
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

M

Duidelijk advies over welk soort hypotheek hoe dat kwa onkosten zit

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

M
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jul. 2024

Naam

Rene

Carel heeft met zijn team alles perfect geregeld voor mijn nieuwe hypotheek. Ik kon ook altijd met vragen terecht en dan kwamen we samen tot een goede oplossing.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jul. 2024

Naam

Rene
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Rudmer

Uitgebreid en stap voor stap geholpen in het hele proces van een koopwoning kopen. Diverse mogelijkheden uitgebreid besproken wat resulteerde in een duidelijk plan van aanpak(huis kopen zonder voorbehoud van financiering). Resultaat enen prachtig huis gekocht zonder voorbehoud van financiering dankzij goede afspraken die we vooraf hebben gemaakt. Een aanrader!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Rudmer
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Joeri

De Hypotheker heeft het gewoon heel goed gedaan. Dit was ons eerste koophuis, en er werd duidelijk gecommuniceerd over wat we aan moesten leveren en waar we op moesten letten. We hebben een paar keer onverwachte wendingen gehad en de Hypotheker heeft ons ook op die momenten rustig van advies voorzien. Uiteindelijk moesten we op de laatste nipper toch switchen van bank omdat de makelaar bepaalde documenten niet geleverd kreeg. De Hypotheker heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk binnen een paar dagen de hypotheek erdoor weten te krijgen. Alle belangrijke dingen zijn juist en duidelijk gecommuniceerd, en de Hypotheker heeft ons veel werk uit handen genomen door te schakelen met de makelaar. Al met al zijn wij zeker blij en typen we dit nu vanuit ons nieuwe huis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Joeri