Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Kyra

Voor onze eerste koopwoning heeft Rob ons uitstekend geholpen. Er komt veel bij kijken om een huis te kopen maar we zijn goed begeleid.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Kyra
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Saaya

Emiel heeft ons heel goed geholpen in het hele proces! De snelle communicatie was zeer prettig. Mijn partner en ik kopen voor het eerst een woning en Emiel heeft ons van a tot z advies en informatie geleverd Wij hebben een hele goed ervaring met Emiel gehad! Dankuwel.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Saaya
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

MHK

Rustige heldere begeleiding met begrijpelijke overzichten van meerdere mogelijkheden. Samengevat: Top!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

MHK
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Romy

Mike heeft ons vanaf het begin van onze zoektocht naar een nieuw huis tot uiteindelijke hypotheek aanvraag ontzettend goed geholpen. De snelle communicatie, duidelijke en eerlijke advies en korte lijntjes maakte dat de hypotheek snel rond was! Bedankt voor de fijne samenwerking! Wij zouden de hypotheker zeker aanraden!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Romy
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

Bas

Voor de aanschaf van mijn eerste woning ben ik uitstekend begeleid en geadviseerd door De Hypotheker Emmeloord. Snelle reacties en duidelijke uitleg. Bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

Bas
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jul. 2024

Naam

asok

Goede informatie gekregen. En zeer goed geholpen Ik zou iedereen deze filiaal adviseren

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jul. 2024

Naam

asok
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

LvM

Heldere communicatie. Wanneer ik vragen had werd er snel gereageerd.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

LvM
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

DIck

Wat een genot. Als je dit toch allemaal zou moeten weten! We zijn goed ontzorgd en na een oriëntatie gesprek konden we een serieus bod uitbrengen. Nu een paar maanden verder een heerlijk huis naar onze wensen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

DIck