Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

Hans

Zeer kundig en vriendelijke adviseur...die ons over allerlei zaken heeft bijgestaan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

Hans
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

Peter

Goede voorlichting en luistert naar onze wensen. Ontzorgt ons voor de nieuwe hypotheek en regelt alles. Professionele werkwijze en prettige gesprekken. Ik raad de Hypotheker op de Aalsterweg voor 100% aan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

Peter
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

Marie

Vanaf het begin ben ik heel goed geholpen door Emiel bij het kopen van mijn eerste huis. Hij was duidelijk, kundig en gaf hele goede tips. Zelfs toen er een uitstel aan bod moest komen, handelde hij snel en probeerde hij tot een goede oplossing te komen. Hij was daarbij zeker over de kans van slagen. Het was een heel prettig gesprek en hij is een vriendelijke man. Ik beveel hem zeker aan!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

Marie
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

Kelly

Na een matige ervaring bij een andere intermediair werd mij geadviseerd contact op te nemen met René Groot van de Hypotheker Alkmaar. Hierbij kreeg ik de toevoeging dat René een pitbull is: hij zou zich vastbijten in de casus en alles in zijn macht doen voor zijn relatie. En niets is minder waar! Mijn casus was flink complex en de doorlooptijden een ferme uitdaging. Ik raakte hiervan behoorlijk gestresst. René bewaarde echter de rust en heeft zich fantastisch ingezet mij te helpen bij het realiseren van mijn droom. René was mij altijd een stap voor en altijd bereikbaar. In proactiviteit is René veruit één van de meest prettige mensen met wie ik ooit heb gewerkt. René, mijn grote, grote dank. Je bent je gewicht in goud waard. Hetzelfde geldt voor Tanja, veel dank voor jullie hulp!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

Kelly
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jul. 2024

Naam

K. H.

Arnold nam rustig de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Geen vraag was teveel. Hij nam de tijd om verschillende scenario's te bespreken en reageerde heel snel op alle vragen die ik had. Uiteindelijk netjes op tijd de hypotheek rond gekregen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jul. 2024

Naam

K. H.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Wesley

Adviseur was geïnteresseerd, meedenkend en duidelijk. Nam rustig de tijd en gaf eerlijk advies. Het proces van begin tot einde als zeer prettig ervaren.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Wesley
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Arjan

Top service en snel voor elkaar dankzij het hele team.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Arjan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Marloes

Jeremy begeleidde ons van begin tot eind erg vakkundig door het proces heen. Aangezien we een wat spannende keuring hadden bij de bank had ik veel moeten schakelen met het team. Door het hele team; Esther, Olga en Claire werd ik bij twijfels gelijk ter woord gestaan. Ontzettend klantvriendelijk en veel geduld. Dat is vooral fijn voor ons als starters. Ik raad ze zeker aan!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Marloes