Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
2

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Anoniem

Wat een vreselijke communicatie. Eerste keer dat wij zaken moesten regelen betreft een woning. Weinig diepgaande informatie, erg bekritiserend in het gesprek. Het voelde alsof wij niet ‘genoeg wisten’. Voor starters GEEN aanrader. Uitspraken als: jij hebt je ‘shit’ niet op orde, je had maar een aankoopmakelaar moeten regelen en jullie makelaar is een koude trut lijken mij geen professionele antwoorden. Achteraf blijkt dat we te weinig informatie gekregen over verzekeringen en bouwdepot. Erg teleurstellend als voor ons als starter alles nieuw is en je zo wordt behandeld. Je durft bijna niks meer te vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Charles

Vakkundig , vriendelijk en behulpzaam en ook meedenkend

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Charles
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Lysanne

Zeer goed en vakkundig geholpen. Zowel Thea als Gerrit Jan denken mee in oplossingen en handelen vlug.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Lysanne
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Luc

Ruim de tijd genomen om mij inzicht te geven in de aankoop die ik heb gedaan en heldere uitleg te geven over wat deze aankoop allemaal met zich meebrengt qua verplichtingen en gevolgen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Luc
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Justin en Marjon

Een fantastische dienstverlening ervaren van Damien en het team. Duidelijk, snel, meedenkend en eerlijk!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Justin en Marjon
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

Miranda

Fijne, snelle en duidelijke communicatie. We zijn goed geholpen bij de aankoop van ons huis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

Miranda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 jul. 2024

Naam

René en Nicole

Nadat we een adviseur bij ons thuis hadden laten komen hadden we er geen vertrouwen in dat onze droom “ zelf een huis laten bouwen “ uit zou komen. Na een middag shoppen op city plaza zagen we het kantoor van De Hypotheker. Bij binnenkomst werden we gelijk heel vriendelijk geholpen en hebben we een vervolg afspraak gemaakt met Jeroen en Gerewin . Omdat het nogal een ingewikkelde constructie moest worden was het een hele uitdaging die voor ons heel stressvol was. Maar de professionele begeleiding die we hebben mogen ontvangen van Jeroen en Gerewin was super ze hebben ons goed voorbereid, voorgelicht en enorm geholpen. Door het hele traject van de van ons nieuw te bouwen huis. Als we vragen hadden werden die altijd vlot beantwoord , regelmatig even binnen gelopen als we vragen hadden over het aanleveren van documenten. toen er wat stress en onduidelijkheden door toedoen van de Bank bij ons waren zijn we naar kantoor gegaan en werd er door Jeroen gelijk actie ondernomen door telefonisch contact te zoeken met de bank hierdoor hebben wij een prachtige hypotheek gekregen en kunnen we gaan bouwen aan onze droom . Door hun professionele werkwijze kunnen we nu met 3 generaties in ons zelf

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 jul. 2024

Naam

René en Nicole
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Michelle

Duidelijk, vriendelijk, snel en communicatief sterk.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Michelle