Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Frank en Tamara

René is een deskundig en uiterst vriendelijke vent. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd, waarbij er meer dan voldoende ruimte was voor vragen en andere zaken die op ons pad kwamen in het hele proces van zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Hij nam altijd de tijd voor ons en was ook kritisch op momenten dat wij weer eens een gekke gedachtenkronkel hadden :) Niet voor niets zijn wij bij hem teruggekomen voor hulp en advies, nadat we onze vorige woning ook met zijn dienstverlening gefinancierd hebben. Aanwinst voor het bedrijf!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Frank en Tamara
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Leo

Een hele goede hypotheek begeleiding die we gekregen hebben.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Leo
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Ad

Duidelijke adviezen, prima uitleg kortom heel fijn om door Charlotte geholpen te worden

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Ad
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Thijs

René is erg prettig in de omgang, kundig en denkt goed mee in mogelijkheden. Daarnaast is hij flexibel en komt hij zijn (bel) afspraken goed na.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Thijs
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Damy

Uitstekend geholpen en het advies was klantgericht, op maat en er wordt met je meegedacht. Al met al een uitstekende ervaring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Damy
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 jul. 2024

Naam

Karst en Jooske

Een fijn en helder gesprek(ken) over het verduurzamen van onze woning. We zijn van begin tot eind goed geholpen door Dhr. Twan Teuns en collega's voor het afsluiten van een bouwdepot.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 jul. 2024

Naam

Karst en Jooske
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 jul. 2024

Naam

Mark

Fijne gesprekken en vanaf het eerste moment voelde we ons meteen welkom, het gaf een vertrouwd gevoel wat erg belangrijk is tijdens zo’n gesprekken, we hebben ondertussen ons droomhuis gekocht en zijn snel geholpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 jul. 2024

Naam

Mark
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 jul. 2024

Naam

Serena

Via de hulp van de Hypotheker Zwijndrecht hebben wij nu ons huis kunnen kopen. Ze hebben heel erg veel geduld , en helpen met alles. Snelle reacties , en goed bereikbaar. Het heeft bij ons even geduurd voordat alle documenten op orde waren, maar ze vonden het nooit erg om te wachten en bleven altijd behulpzaam en een helpende hand.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 jul. 2024

Naam

Serena