Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

Maik

Was zeer te spreken over de communicatie en de vakkundigheid betreft allen zaken die komen kijken bij het aansluiten van een hypotheek. Ik zou Dhr. Ronald Karsten zeker aanraden voor elke vraag dan ook voor een hypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

Maik
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

Linda

Nou werkelijk de geweldige service, de top ideeën en tips van Peter en Gaby is goud waard, met veel geduld en begrip voor mijn situatie, een betere begeleiding had ik niet kunnen wensen. Nogmaals heel erg bedankt.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

Linda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

Joos

Zeer goed geadviseerd en alles is in goede banen geleid, Staan altijd klaar niks is te moeilijk en bij vragen wordt je altijd goed geholpen. ben al meerdere keren bij de Hypotheker Roermond geweest en in alle gevallen Zeer tevreden top service. bedankt en tot ziens Groetjes Joos Rosbender

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

Joos
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

E vd S.

Zeer kundig advies gehad en er is ook tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. Het contact door het traject heen als zeer prettig ervaren. Er was altijd tijd voor een mailtje of telefoongesprek. Bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

E vd S.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

Claudia

Delano is zeer bekwaam en vriendelijk. wij zijn ook snel geholpen. Veel vertrouwen in zijn kennis en aanpak. Fijne ervaring gehad en ik kan het iedereen aanraden om naar de Hypotheker Floriande te gaan voor financieel advies.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

Claudia
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

27 mei 2024

Naam

Lesley

Prima voorlichting , en zeer fijn geholpen. Juiste hypotheek bij mij afgesloten en op maat gekeken naar wat ik nodig heb.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

27 mei 2024

Naam

Lesley
9

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

26 mei 2024

Naam

Berend-Jan

Prima geholpen, deskundige voorlichting, Voldoende tijd om alles goed uit te leggen

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

26 mei 2024

Naam

Berend-Jan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

25 mei 2024

Naam

Johan Boon

Het advies/aanvraag en begeleiding er naar toe is SUPER. Dit was de derde keer dat ik bij Klaas voor een hypotheek aan klopte en ik zal het een eventuele volgende keer weer doen. Ondanks dat ik in gelderland woon en Klaas in Voorburg zit, heb ik de reistijd er voor over.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

25 mei 2024

Naam

Johan Boon