Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Anoniem

Zeer goed geholpen met alles comminucatie en de hulp die word gegeven is top

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Ton

3 afspraken gehad en alles perfect geregeld. Ook nu we de hypotheek acte hebben gepasseerd bij de notaris krijg ik bericht dat hij ook te bereiken is wanneer er nog vragen zijn maar ook nog meedenken straks wanneer ons huis verkocht is inzake de aflossing, prima.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Ton
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Sita

Zeer vriendelijk en meedenkend, duidelijke kennis. en handeld zeer adequaat! Heeft ons heel goed geholpen met al het papierwerk, kortom ik zou iedereen haar en de hypotheker aanraden! Zeer verdiende max score!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Sita
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Joey en Larissa

Duidelijk en eerlijk advies, stond altijd klaar en geen vraag was te veel.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Joey en Larissa
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Joey en Larissa

Duidelijk en eerlijk advies, stond altijd klaar en geen vraag was te veel.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Joey en Larissa
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Hendrik

Goed, snel en vakkundig geholpen door Robin en zijn assistent Frijke. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en gezellig. Zeker een aanrader.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Hendrik
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Eddy

Duidelijke en tijdig de informatie ontvangen. Waren to de point gesprekken, met heldere antwoorden op mijn vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Eddy
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Maxime

December 2023 een oriënterend gesprek gehad met Sander. Daarin gesproken over de verschillende soorten hypotheken die bij onze wensen aansloten. Hier gaf hij duidelijke uitleg en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en ons advies te geven. Tijdens dit gesprek had hij ons geïnformeerd over de optie Bieden met Zekerheid, waardoor wij in februari 2024 (na een jaar misgrijpen) onze nieuwe woning konden aankopen. Zonder deze optie waren wij waarschijnlijk nog steeds op zoek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Maxime