Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Eric

Heel goed advies gekregen van Denise, ze neemt echt de tijd om alles op een rij te zetten.Als je vragen hebt reageert ze heel snel. Toppie.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Eric
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 jul. 2024

Naam

Laurens

Helder, vakkundig en neemt de tijd voor je. Bij vragen goed bereikbaar en een passend advies gekregen. Hangt ook een aangename sfeer op kantoor.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 jul. 2024

Naam

Laurens
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 jul. 2024

Naam

Anoeska

Zonder Jeroen (en Kerewin) hadden we het waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen. We zijn van het begin tot het eind heel goed begeleidt. Konden met alle vragen terecht, werd heel snel opgepakt en zijn heel vriendelijk.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 jul. 2024

Naam

Anoeska
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 jul. 2024

Naam

Djordy

Heel goed geholpen door Alexandra Flink! vriendelijk en duidelijk in communicatie Ook voor vragen kon ik altijd bellen, mailen of appen Zeer aangeraden voor starters

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 jul. 2024

Naam

Djordy
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 jul. 2024

Naam

Mandy

Uitstekende service en dienstverlening. Alles snel kunnen regelen en een tevreden resultaat.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 jul. 2024

Naam

Mandy
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 jul. 2024

Naam

Fam Kruidhof

Goed geholpen en geadviseerd in de 3 maanden durende achtbaan, soms zelfs met een belletje buiten kantoortijd. Maar Tamar ook even niet vergeten te noemen, zij verdient net zo goed een goede score. Bedankt, 18 juli de sleutel!!!!!!!!!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 jul. 2024

Naam

Fam Kruidhof
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 jul. 2024

Naam

Mark

Denise heeft alles van A t/m Z geregeld. Ze heeft ons uitgerekend wat wij kunnen, hierop ons geadviseerd en op dat advies hebben wij onze mooie woning kunnen kopen. Bij vragen is ze heel goed bereikbaar en ook ontzettend behulpzaam. Wij rekenen de Hypotheker ten zeerste aan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 jul. 2024

Naam

Mark
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

6 jul. 2024

Naam

Lot

Het was heel prettig om met Mark Hessel te zitten, hij legde alles heel goed en rustig uit. Ik kon alles vragen wat mij te binnenschoot, ook via de mail werd er altijd snel geantwoord.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

6 jul. 2024

Naam

Lot