Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
6

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

1 mei 2013

Naam

Fischer

Wij hadden niet het gevoel dat we serieus genomen werden. Geen duidelijk uitleg. Kwam niet vakkundig over. Alles bij elkaar geen goed gevoel! Werden ook niet voor een tweede gesprek benadert!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

1 mei 2013

Naam

Fischer
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

1 mei 2013

Naam

Martine

Was op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en welke informatie op dit moment voor ons belangrijk was.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

1 mei 2013

Naam

Martine
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

31 mrt. 2013

Naam

Anoniem

De laagste rente en meest optimaal advies. Wat een geduld en wat een duidelijk advies. **** wist precies wat we bedoelden. Uiteindelijk wordt hetgeen je in je hoofd hebt werkelijkheid. Hij vertaalt alles naar de praktijk in begrijpelijke taal. Bedankt, Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

31 mrt. 2013

Naam

Anoniem
6

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

7 feb. 2013

Naam

Anoniem

duidelijk en helder het advies is duidelijk en helder met voor en nadelen van de verschillende opties Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

7 feb. 2013

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

28 jan. 2013

Naam

Anoniem

Goede begeleiding en flexibel advies Tevreden over de begeleiding en advies; flexibiliteit wordt enorm gewaardeerd met betrekking tot de beantwoording van de vragen. Vooral met het oog op de veranderde wetgeving. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

28 jan. 2013

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 jan. 2013

Naam

Anoniem

Klantvriendelijk-efficiënt-nauwkeurig-laagdrempel Voor ons al de tweede keer bij deze vestiging, en wij zullen hier zeker blijven komen. Deze vestiging is transparant, meerdere opties worden besproken en er wordt goed gekeken naar je persoonlijke situatie. Het personeel is vriendelijk, snel en to the point. Dit alles geeft ons een zeer goed gevoel! Aanrader! Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 jan. 2013

Naam

Anoniem
2

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jan. 2013

Naam

Anoniem

Teleurgesteld in advies Na eerder goede ervaring bij een andere vestiging van 'De Hypotheker' , is ons het advies hier erg tegengevallen. Adviseur heeft ons verkeerde infomatie gegeven omtrent het 'meeverhuizen' van een bestaande hypotheek. Nu is er de laatste maanden ook veel veranderd in de regelgeving, maar dit had ik noet verwacht van een adviseur. Dat de informatie niet klopte, hebben we zelf kunnen bevestigen vanuit informatie op de webpagina van de Rijksoverheid. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jan. 2013

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

7 jan. 2013

Naam

Anoniem

Er was gelijk een klik! Mijn vriend en ik zijn bij verschillende hypotheek adviseurs geweest! Bij ****hadden we gelijk die klik die we zochten! Betrouwbaar advies en de soms best 'ingewikkelde stof' werd ons goed en verhelderd uitgelegd! We hebben nu ons droomhuis gekocht en krijgen zelfs nu nog advies. Voor ons in één word: TOP! Bedankt! Met vriendelijke groet, Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

7 jan. 2013

Naam

Anoniem