Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
2

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 aug. 2011

Naam

Anoniem

Onvolledig Keek de jaaropgaven van mijn vriendin niet na, waardoor het bedrag dat we konden lenen lager uitviel. Heeft een aantal provisies niet bekendgemaakt, waardoor de hypotheekadviseur die wij namen op papier duurder was, maar in werkelijkheid goedkoper. Was niet op de hoogte van het feit dat de woningbouw die de woning verkocht een speciale deal had met de *****, waardoor we een kwart procent minder rente hoefden te betalen. Slordig dus. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 aug. 2011

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 aug. 2011

Naam

Anoniem

Uitstekend Zeer goede begeleiding, informatievoorziening in combinatie met een hartelijke benadering en bereidwilligheid om te helpen in moeilijke situaties. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 aug. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 aug. 2011

Naam

Anoniem

Zeer klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar Wij zijn teruggekomen uit NZ. Nadat mijn partner, zij is Nieuw Zeelandse, werk heeft gekregen zijn wij weer naar De Hypotheker gegaan. Na een eerder oriëntatiegesprek werd duidelijk dat mijn eigen salaris niet genoeg was voor een hypotheek die wij graag wilden. Daar hebben ze ons fantastisch geholpen, alles word voor ons geregeld. Ze staan altijd voor je klaar als er vragen zijn. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 aug. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 aug. 2011

Naam

Anoniem

Duidelijk en begrijpend hypotheek gesprek Zonder voor kennis een duidelijk uitleg gehad en een goed besluit kunnen maken. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 aug. 2011

Naam

Anoniem
6

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 aug. 2011

Naam

Anoniem

Redelijk alleen duurde het lang Advies was goed, alleen moest ik wel steeds zelf bellen hoe de status was ook als ik terug gebeld zou worden. ook moest ik een aantal keer terug komen voor bepaalde handtekeningen die eerder ook gekund hadden naar mijn mening.Al met al heeft het bijna 6 mnd geduurd voordat alles rond was , dit vond ik er lang mede daardoor kon ik niet meer proviteren van de 6% btw regeling en scheelde dit mij ongeveer 1500 euro. verder moet ik wel zeggen dat ik wel steeds goed te woord werd gestaan en geholpen werd bij vragen of uitleg. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 aug. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 aug. 2011

Naam

Anoniem

Goed en helder advies. Onze eigen woning is hypotheekvrij. We wilden een nieuwe hypotheek afsluiten voor de aankoop van een 2de woning. We zijn heel goed geadviseerd! Er werd rustig de tijd genomen en al onze vragen zijn goed, duidelijk en helder uitgelegd. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 aug. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 aug. 2011

Naam

Anoniem

Kwaliteit op inhoud, proces en relatie. ***** heeft vakkennis en weet dit In begrijpelijke taal over te brengen. Hij denkt mee en weet welke stappen er genomen moeten worden. Bovendien heeft hij oog voor wat de klant wil en nodig heeft. Met zijn openheid en oprechtheid maakt hij het onderwerp hypotheek zowaar interssant en leuk. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 aug. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

9 aug. 2011

Naam

Anoniem

Een goed helder advies Ik heb goede ervaringen met dit kantoor. ****** geeft helder duidelijk en goed advies. Had meteen een idee hoe ik het zou kunnen doen. Legt zo nodig geduldig dingen vaker uit. Heeft een enorme verstand van zaken. Het viel me op dat hij een kort communicatie lijntje hadden met de bank, hij had direkt de juiste persoon aan de lijn. Verloor niet uit het oog dat ik de klant was en dat ik me er prettig bij moest voelen. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

9 aug. 2011

Naam

Anoniem