Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

6 jul. 2024

Naam

Boaz en Odette

Kim was altijd goed bereikbaar en bereid om ons te helpen en al onze vragen te beantwoorden. Dit ging allemaal heel secuur en met dank aan haar kennis en ervaring hebben wij erg snel een mooi huis kunnen kopen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

6 jul. 2024

Naam

Boaz en Odette
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

6 jul. 2024

Naam

Quint Blok

Wij zijn beide als leek voor het eerst binnen gestapt bij de hypotheker, perfect geholpen door Jeremy van het begin tot het eind. Naast hypotheek advies heeft jeremy ons alles bijgeleerd over het kopen van een huis. Geen vraag had hij geen antwoord op en niks was te gek. Nog even een zoom call voordat we een bod wilde plaatsen? Geen probleem. Ik vermoed als we Jeremy niet hadden dat we het nu niet gelukt was om een huis aan te schaffen. Uiteraard mogen wij Olga niet vergeten die ons ook goed heeft geholpen met het in orde maken van de papieren. Buitengewone service. Ik kan elke starter aanraden om eens langs te gaan bij de Hypotheker ookal heb je nog geen huis op het oog maar puur nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

6 jul. 2024

Naam

Quint Blok
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

6 jul. 2024

Naam

Karen

Mark denkt met je mee. Hij is goed op de hoogte van de markt en wat er speelt. Heel laagdrempelig en vriendelijk. Fijne vent. Absoluut een aanrader!!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

6 jul. 2024

Naam

Karen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

5 jul. 2024

Naam

ES

Fijne manier van communiceren en altijd erg goed en snel bereikbaar zelfs 's avonds. Echt geweldig! Peter gaat net zolang door tot er resultaat en doel behaald is! Goeie adviezen en duidelijk uitleg. Het belangrijkste is dat ik hem kan vertrouwen op zijn eerlijke advies, waarbij hij grondig uitleg geeft en ruimschoots de tijd neemt. En altijd wel een back-up plan, geweldig!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

5 jul. 2024

Naam

ES
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

5 jul. 2024

Naam

Anouk & Tijs

Wij werden enorm goed meegenomen in het proces en alles werd duidelijk uitgelegd. Er komt veel kijken voor mensen zoals wij (starters). Hierdoor liep het proces vlekkeloos en snapten wij precies wat er werd verwacht.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

5 jul. 2024

Naam

Anouk & Tijs
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

5 jul. 2024

Naam

Michel

Uitstekend advies gekregen. Zeer zorvuldig in de uitvoering en prettig, empathies in de communicatie . Doet wat is afgesproken.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

5 jul. 2024

Naam

Michel
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

5 jul. 2024

Naam

S.G.

Onwijs goed geholpen door zowel Bryan als Zoë. Zij zorgen er niet alleen voor dat je hypotheek snel en goed geregeld wordt maar nemen ook echt de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden en mee te denken over je situatie. Je voelt je echt gehoord en begrepen. Enorm fijn dat je zo zorgvuldig begeleid wordt bij een belangrijke financiële stap.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

5 jul. 2024

Naam

S.G.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

Dagmar

We hebben al geruime tijd contact met deze hypotheek adviseur. Vanaf dag 1 zijn we super vriendelijk, snel en behulpzaam geholpen en kregen altijd een eerlijke mening over bepaalde zaken. Wij zijn super tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen, niet alleen door de hypotheekadviseur maar door de commercieel assistent.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

Dagmar