Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.906 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

Benny

Wij zijn al lange tijd bij deze adviseur geweest, sinds 2022, voor verschillende adviezen voor de aankoop van ons eerste huis. Dit is nu tot stand gekomen. Elmer is enorm vriendelijk, neemt de tijd dingen uit te leggen, heeft een gezonde dosis humor, en is zeer benaderbaar. Onze ervaring met medewerkers van dit kantoor en met hem als adviseur zijn gewoon enorm goed. Ze hebben engelen geduld gehad met sommige van onze vragen, ik denk soms tot het vervelende aan toe, maar hebben ons altijd vriendelijk en vlot te woord gestaan en we hebben ook echt altijd het gevoel gehad dat ze klaar stonden voor ons. Ik kan geen slecht woord bedenken, alleen maar lof.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

Benny
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

Rebecca

Super goed! Alles rond gekregen en antwoord snel. Zeer kundig advies gekregen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

Rebecca
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

MmH

Dick en Wendy hebben veel geduld gehad en ons aan alle kanten uitstekend geholpen . We zijn dus zeer tevreden

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

MmH
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

Ronald de Zoete

Neemt de tijd, legt alles piekfijn uit, vriendelijk, denkt mee, komt met oplossingen. Altijd bereidt vragen te beantwoorden, is pro-actief

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

Ronald de Zoete
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 jul. 2024

Naam

Cor

Mark en Anne leveren op maat gemaakte service en waren, met hun inzet en volharding, in staat om alle last minute issues perfect op te lossen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 jul. 2024

Naam

Cor
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

3 jul. 2024

Naam

Olga

Het was een gecompliceerde case, met mij als oudere alleenstaande zelfstandige met nog slechts 8 jaar tot AOW-leeftijd, die klushuis verkocht, en al nieuw huis had gekocht, met bestaande hypotheken tegen zeer lage rente. Maar Klaas beet zich erin vast, onderzocht in razend tempo alle mogelijkheden en legde alles in zeer heldere bewoordingen uit. Uiteindelijk kwam er een prachtig resultaat uit, en kon alles in snel tempo geregeld worden. Ik kan iedereen aanbevelen om contact te leggen met Klaas en collega's als er behoefte is aan een goede hypotheek met passende planning.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

3 jul. 2024

Naam

Olga
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

3 jul. 2024

Naam

Koen

We hebben een prettig eerste gesprek gehad m.b.t. het kopen van de woning. Al mijn vragen zijn beantwoord en heb een strategie om het traject verder te verloren.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

3 jul. 2024

Naam

Koen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

3 jul. 2024

Naam

Fleur

Klaas en Anne hebben mij heel goed geholpen bij het regelen van de hypotheek. Ze waren geduldig en altijd bereid om dingen nogmaals uit te leggen. We konden heel snel schakelen en daardoor is alles heel vlot geregeld. Bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

3 jul. 2024

Naam

Fleur