Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

25 mei 2024

Naam

Dion

Alles werd helder en duidelijk uitgelegd. Dit was erg fijn, aangezien het mijn eerste keer is dat ik een hypotheek moet afsluiten. Er werd meegedacht en eventuele risico’s werden goed besproken. Ook werd er naar de toekomst gekeken en goed uitgelegd wat bepaalde keuzes zouden kunnen betekenen. Daarnaast waren de gesprekken erg fijn en kon ik voor al mijn vragen snel terecht.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

25 mei 2024

Naam

Dion
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Patricia

Wat een geweldige service van het team Haarlem Zuid. Ze werken snel, ze zijn altijd bereikbaar en ze zijn heel nauwkeurig! Gewoonweg super!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Patricia
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Melvin

Strakke lijnen, snelle communicatie en ontzorging van het gehele proces. René is heel vriendelijk en denkt met je mee, terwijl Lauren er vanuit administratief opzicht bovenop zit. Begeleiding was succesvol.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Melvin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Sascha

Mijn allereerste hypotheek afgesloten voor mijn starterswoning in Hoofddorp. Denise heeft mij super goed geholpen en advies gegeven. Fijn om een professional naast je te hebben tijdens zo’n spannend traject. Zeker aan te raden. Nogmaals bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Sascha
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

John Sprang Capelle

Volledig geïnformeerd wat mogelijk is, realistisch en zeer behulpzaam. Gastvrij en benaderbaar nemen de tijd voor je.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

John Sprang Capelle
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Bert

Buitengewoon goed geholpen, duidelijk advies, werden keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, altijd bereikbaar voor vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Bert
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Rolf

Christian nam alle tijd voor ons, legde duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn, denkt mee en verifieert ook nadrukkelijk of we alles goed begrepen hebben. Hierdoor konden wij na het gesprek de juiste afwegingen maken en met een zeker gevoel bieden op een woning. We hebben meerdere keren met Christian gesproken voor verschillende woningen, in alle gesprekken was dezelfde positieve ervaring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Rolf
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Sander R.

Goed advies ontvangen van Edgar voor de hypotheek van ons nieuw te bouwen huis. Hij wees op onze zaken waar we nog niet aan gedacht hadden en de snelheid waarmee alles is rondgekomen heb ik nog niet eerder gezien. Daarnaast waren zij altijd bereikbaar voor vragen met zijn team. Dank jullie wel voor jullie goede advies, meedenken, snelheid en professionele begeleiding voor onze hypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Sander R.