Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Kevin

Ik ben zeer goed geholpen, alles werd goed uitgelegd. Er word met je mee gedacht in elke stap van de weg.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Kevin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Priscilla

Robert en Malou hebben mij goed geholpen bij het kopen van mijn eerste woning. Ze hebben zeer deskundig advies gegeven, ze denken goed met de klant mee wat hypotheek mogelijkheden betreft, ze zijn goed bereikbaar (klantenservice) en hebben mij goed begeleid in elke stap. Heel erg bedankt toppers!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Priscilla
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 mei 2024

Naam

Melissa Weijers

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring met de Hypotheker super positief is geweest. Danielle stond altijd voor ons klaar. Zij heeft een hypotheek verstrekt in een situatie die voor ons onmogelijk leek, waarvoor dank! Zelfs op vrijdagmiddag na 17:00 ging Danielle voor ons door het vuur en zocht alles nog een keer voor ons uit. Deze extra stapjes hebben er wel voor gezorgd dat wij ons mooie huis hebben bemachtigd. Bij haar krijg je het gevoel dat ze persoonlijk ook iets voor je betekent, ze denkt graag met je mee en kijkt echt naar jouw situatie. Niet alleen Danielle, maar ook Angela en Esther hebben hun uiterste best gedaan om ons te ondersteunen. Om deze reden zou ik de Hypotheker aan iedereen aanraden. Bedankt Team Hypotheker! Groetjes, Melissa

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 mei 2024

Naam

Melissa Weijers
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

Charl

Ronald heeft mij meerdere keren geholpen met een hypotheek. Altijd met succes en zeer tevreden over zijn werkwijze en precisie. Raad hem altijd aan bij vrienden en kennissen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

Charl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

Raymond

Duidelijk, reageert snel, denkt mee, komt afspraken na etc.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

Raymond
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

Noah

Erg duidelijk in advies. Daarnaast altijd zeer snel met reageren op gestelde vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

Noah
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

E V

Barry de Wit gaf snel de juiste informatie en deed dit op een duidelijke en prettige manier. In deze spannende tijd is het een adviseur waar je op kan bouwen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

E V
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

Eva

Berry heeft ons goed geadviseerd bij onze hypotheekaanvraag. Zowel hij als Cecile en Ben bewaakten het proces scherp en als we vragen hadden, konden we altijd bij hen terecht. Heel tevreden!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

Eva