Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 mei 2024

Naam

RH

Hele fijne en duidelijke communicatie. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen en werden wij goed geholpen. Erg vriendelijk personeel. Wij zijn zeker tevreden over de dienstverlening.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 mei 2024

Naam

RH
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

v.H.

Deskundige uitleg, goede begeleiding, kregen altijd antwoord op de vragen, op een prettige manier door het proces heen geleid met medewerking van de medewerkers Suzanne en Martijn.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

v.H.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Alice

Goed meedenkend, gedegen, duidelijk, vriendelijk, afspraken nagekomen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Alice
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Alex Rammeloo

Rob heeft mij op een professionele manier begeleid tot de uiteindelijke hypotheek. Geduldig, gedreven en creatief en altijd een antwoord op mijn mails en apps. Ondanks het zakelijke karakter van de Hypotheker heb ik de inspanningen ervaren alsof het door een goede vriend werd uitgevoerd. Laagdrempelig, kundig en bovenal een goede sfeer. Logisch dus voor mij dat ik na eerdere service bij deze partij weer ben terugkomen met opnieuw een prima resultaat.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Alex Rammeloo
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

K.K

Zeer vakbekwame en klantvriendelijke adviseur en ook erg snel geholpen. Bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

K.K
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

NJPR

Ontzettend prettige ervaring gehad ondanks hoge werkdruk van de adviseurs. Jilles (en Latisha) stonden constant voor ons klaar, waren goed bereikbaar en hebben echt heel goed werk voor ons geleverd. Er werd helder gecommuniceerd, professioneel advies gegeven en we konden al onze vragen kwijt. Heel erg blij met deze keuze en zeer aan te raden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

NJPR
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Kevin

Goede en realistische hulp. Alles snel geregeld, ondanks lastige situatie. Snelle reactie's, 'out-of-the-box' denken om op verantwoorde manier doelstelling te halen. Erg ervaren adviseur en medewerkers. Erg tevreden

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Kevin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Franciska

Hij is duidelijk, direct en legt alles zo uit zodat je het goed begrijpt. Je kan altijd bellen en dan maakt hij tijd voor je. Kortom veel hulp aan gehad.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Franciska