Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

RvR

Rustige man, die alles goed en duidelijk uitlegt en ook de tijd voor je neemt.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

RvR
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

SH

Neemt de tijd, legt duidelijk uit, bespreekt alle opties. Zegt ook zeker welke partijen hij niet aan zou raden. Niets op aan te merken.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

SH
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

Gérard

Altijd alert en reageert snel. Goed gevoel bij advisering. Kortom châpeau

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

Gérard
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

Gérard

Altijd alert en reageert snel. Goed gevoel bij advisering. Kortom châpeau

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

Gérard
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

M.J.

Fijne en duidelijke gesprekken gehad met een goede adviseur. Nico heeft ons gewezen op de belangrijke zaken en ons stap voor stap door enkele scenario's gelopen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

M.J.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

Brenda

We hebben diverse prettige gesprekken gehad en zijn optimaal geïnformeerd over alle vormen en hypotheekmogelijkheden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

Brenda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

Jeroen

Goede en proactieve communicatie, behulpzaam en snel, goed persoonlijk advies en algemeen heel aangenaam om met Giel samen te werken!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

Jeroen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

MJM

Netjes geholpen. Duidelijke en rustige uitleg. Als ik nog vragen had werd daar meteen op gereageerd. Bij de binnenkomst meteen geholpen en een kopje koffie aangeboden Prettig bedrijf.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

MJM