Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 jun. 2024

Naam

Anoniem

Zeer prettig hypotheektraject doorlopen met Charlotte. Ze geeft altijd snel en kundig antwoord. Ze heeft ons goed geholpen waardoor het traject snel en soepel afgerond kon worden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 jun. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Jacqueline

Denk heel goed met je mee geef hele goede advies staat altijd voor je klaar liefs geven we Dayne een dikke 10

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Jacqueline
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Anja

Vriendelijk, goed benaderbaar, verstand van zaken en denken goed mee!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Anja
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

M. Janssen

Goed geholpen, fijne service, laagdrempelig contact, vriendelijk. Enkel een positieve ervaring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

M. Janssen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Tjitske

Twan is een betrokken adviseur die met je meedenkt in wat mogelijk maar ook realistisch is. De communicatie met Twan, maar ook met zijn collega’s verliep heel prettig en positief. Ik ben heel blij en tevreden met mijn hypotheek, hiermee kan ik een nieuwe start maken!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Tjitske
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

MR

Vriendelijke man, geeft op een hele prettige manier ( in Jip en Janneke taal) duidelijk uitleg over de mogelijkheden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

MR
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Chantal

Goede communicatie, goed advies en alles snel geregeld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Chantal
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Owen

Bryan heeft veel verstand en heeft mij goed geholpen in mijn traject om een goede hypotheek te krijgen. Ik ben ontzettend tevreden met zijn hulp

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Owen