Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Fatih

Het contact is erg prettig en er wordt met je meegedacht. Tijdens de aanvraag voldoende ondersteuning en altijd goed bereikbaar voor vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Fatih
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Tugrul

This is the second time i work with Barry. It is always a good experience with him for getting a financial insight, mortgage options and steps to make for buying a house.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Tugrul
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

11 jun. 2024

Naam

Kimberley

Bij onze oriënterend gesprek hebben we er zn 2,5 uur gezeten, hij nam uitgebreid de tijd voor je en om de vragen te beantwoorden. Nadat dit zo goed was bevallen, hebben we de keuze gemaakt om bij de Hypotheker onze hypotheek te laten regelen. Dit is voor ons goed verzorgd, nemen goed de tijd voor je. Voor alle vragen en advies.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 jun. 2024

Naam

Kimberley
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Tara

Caroline stond altijd voor ons klaar en gaf altijd super snel antwoord. Hele fijne dame om als tussenpersoon te hebben gehad. Ze heeft ons goed geholpen en werk uit handen genomen waardoor alles sneller verliep.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Tara
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Bart

Shirly heeft ons erg goed geholpen. Daar zijn wij erg over te spreken. Wel vind ik de overige hulp van de andere collega’s wat minder. Wij hebben namelijk iedere keer zelf achter alles aan moeten bellen toen Shirly op vakantie was waardoor wij de betalingstermijn zelfs hebben moeten verlengen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Bart
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Ramon

Fijn gesprek, duidelijke uitleg, alles snel en perfect geregeld

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Ramon
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Bert

Ik kon met spoed een orienterend gesprek krijgen. Deze heeft zeer gunstige mogelijkheden opgeleverd. Bedankt daarvoor.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Bert
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

WT

Fijn geholpen, hij nam de tijd en was zeer vriendelijk

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

WT