Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

D.M.

Erg deskundig en goed geholpen bij het verkrijgen van de juiste hypotheek. Veel contact gehad en altijd in de mogelijkheid om advies te geven.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

D.M.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Tristan

Vakkundig, geduldig en staat altijd voor je klaar.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Tristan
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

A Haan

Geweldig secuur alles behandeld. Altijd netjes te woord gestaan. Fijn gevoel aan over gehouden

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

A Haan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

S.H

Delano is een super lieve en geduldig persoon maar vooral heel transparant. Hij heeft ons heel goed geholpen!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

S.H
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Monty & Kelly

Delano is een topper! Heeft ons heel goed geholpen en echt moeite voor ons gedaan om alles zsm te regelen ( huis gekocht en hoogzwanger ) zodat we sneller dan verwacht de sleutel kunnen krijgen. Zonder zijn inzet had het een stuk langer geduurd allemaal.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Monty & Kelly
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

H&J

Prettig en snel contact, compleet advies met diverse keuze mogelijkheden, duidelijke upload portaal waar je dox kunt aanleveren, concurrerend tarief.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

H&J
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Ron van den Berg

duidelijke uitleg, zeer deskundig en weet veel over soorten hypotheek en de verschillen

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Ron van den Berg
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 jun. 2024

Naam

Fleur

Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Ben en Cecile hebben ook altijd duidelijk gecommuniceerd. Bedankt voor de hulp!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 jun. 2024

Naam

Fleur